no video

Think you've seen a bug on the site? Post it here and we'll do our damndest to squash it!
jdreher81
Posts: 1
Joined: Mon Nov 21, 2016 5:45 am

no video

Postby jdreher81 » Mon Nov 21, 2016 6:01 am

I cant get episodes to play
annomaster
Posts: 1
Joined: Mon Dec 05, 2016 11:35 pm

Re: no video

Postby annomaster » Mon Dec 05, 2016 11:53 pm

same thing here.Using 2 different browsers.Still not working ?!
D-Bag Mike
Posts: 1
Joined: Sat Oct 22, 2016 11:07 pm

Re: no video

Postby D-Bag Mike » Mon Jan 23, 2017 11:01 pm

Video seems to load & will not play!! SP Studios site beginning to "SUCK BALLS" . :(
Siouxzahn
Posts: 1
Joined: Wed Mar 01, 2017 1:03 am

Re: no video

Postby Siouxzahn » Wed Mar 01, 2017 1:14 am

Same here. Can we get traction on this? Anybody want to reply with any suggestions? I've tested using multiple browsers. If I watch an old video, such as the early Trapper Keeper one, I can get that to play. Did they change players at some point? If so, what do I need to do to get this to work?
JamesPolo
Posts: 1001
Joined: Tue Dec 06, 2016 1:15 am

Re: no video

Postby JamesPolo » Wed Mar 01, 2017 1:40 am

Siouxzahn wrote:Same here. Can we get traction on this? Anybody want to reply with any suggestions? I've tested using multiple browsers. If I watch an old video, such as the early Trapper Keeper one, I can get that to play. Did they change players at some point? If so, what do I need to do to get this to work?
Big-WIll usually steps in at this point and says you have your ad blocker on and that is making it so you can't watch the episodes. Other issues can be trying to watch using Hulu and not being in the US. I don't think people outside the US can use Hulu so...

I forget other reasons with episode playing issues but these two are the standards as far as I know it.
He was a wise man who invented beer. -Plato
https://www.machiavelliannews.com/
mario88
Posts: 290
Joined: Thu Oct 29, 2015 2:13 pm

Re: no video

Postby mario88 » Wed Mar 01, 2017 4:43 pm

You might want to clean your cookies, using a program like CClenaer. This helps sometimes.
He is the record!
Big-Will
Board Moderator
Posts: 18734
Joined: Tue Apr 08, 2003 8:57 am

Re: no video

Postby Big-Will » Wed Mar 01, 2017 7:11 pm

Yeah, before Hulu took over, I would have been able to provide an answer, but now you have to give us some info to work with before we could be of any help.

Are you in the US? If you are, you could be trying to watch an episode that's currently behind the paywall. If you're a Hulu subscriber, you shouldn't be having any trouble at all.

Are you outside the US? If so, are you watching through one of the Studios' other branches, like the UK or German sites? Or are you being redirected to one of those sites? If you are, I can't help, since I'm blocked from viewing the episodes there, even if I can login.

If you're in a country where you should be able to still watch all the episodes for free and your browser has no trouble loading videos from other sites, I don't know.

Other than that, you could clear your cookies and/or cache, run your antivirus/antimalware software, log out and log back in, or use a different browser.
The South Park Scriptorium
The South Park Scriptorium on Facebook

Favorite Character: Butters
Need to look for something on the board? Use the search links below: US version and UK version
Ulla Popken
Posts: 3
Joined: Sat Mar 04, 2017 11:11 pm

Re: no video

Postby Ulla Popken » Sun Mar 05, 2017 4:03 pm

My Stats: Germany, Firefox Browser.

Clips and Episodes wont load. But the Ads are loading just fine...

I think its the new player. It has Problems with Firefox. Same goes for my Phone, doesnt work in Firefox but with Chrome and Google-Android-Standart Browser.
Never had any Problems until this new Player came up.

Sorry Southpark, this was a superb site and one of my favourites, but i wont change my browser.

Ps: Cookies and Cache deleting doesnt work.
nall
Site Admin
Posts: 1646
Joined: Thu May 20, 2004 2:52 pm

Re: no video

Postby nall » Mon Mar 06, 2017 6:41 pm

Ulla Popken wrote:My Stats: Germany, Firefox Browser.

Clips and Episodes wont load. But the Ads are loading just fine...

I think its the new player. It has Problems with Firefox. Same goes for my Phone, doesnt work in Firefox but with Chrome and Google-Android-Standart Browser.
Never had any Problems until this new Player came up.

Sorry Southpark, this was a superb site and one of my favourites, but i wont change my browser.

Ps: Cookies and Cache deleting doesnt work.
Hi Ulla,

You're visiting from www.southpark.de, correct?

Can you let us know the device type, OS and version, browser and version, Flash Player (if applicable) and version, AdBlock or other plugins if you have them installed, .etc and some specific videos you're trying to watch? I need more details to try and replicate your problem.
Ulla Popken
Posts: 3
Joined: Sat Mar 04, 2017 11:11 pm

Re: no video

Postby Ulla Popken » Mon Mar 06, 2017 11:46 pm

Well i just figured it out.
Somehow i still got an old Firefox version installed (41 or sth).
I updated it and it worked again!

My bad!

But thank you for your support!

Edit: Be sure to deactivate the "Do-not-follow" feature in Firefox, otherwise the video wont load
Cavaleiro das Trovas
Posts: 1
Joined: Wed Mar 08, 2017 10:34 pm

Re: no video

Postby Cavaleiro das Trovas » Wed Mar 08, 2017 10:43 pm

Same here. When I try to load a video it shows "Decode Error" in the video screen. The weird thing is that I can watch Season 1 - Episode 1 without any problem. Fortunaly I can watch it from my smart phone but I'd like to watch it on my notebook rather than on my mobile. Any ideas about what could be causing this issue? Oh, and apologies for bad spelling, I haven't been using english for a really long time :P .

Return to “Site Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests