Wasn't very prosperous. Haa, religon. So silly.
Oh, no... I just remembered I have Ash Wednesday in a couple of weeks.
Okay, I've studied Maths alright;
24 hours in a day...
8 = hours sleeping
7 + 2.5 = 9.5 hours of education & study
8 + 9.5 = 17 hours
24- 17 = 7 hours..
Wow, only 7 hours of free time to myself a school day- That includes breakfast & dinner, organising myself for school & showers.
24 hours in a day.
6 hours sleeping. (I... I don't like sleep. XD)
8 hours of education.
6+8 = 14 hours.
24 - 14 = ten hours to myself.
... Eehee. XD; Maybe take an hour off the education time for recesses (last year with them D:) and daydreaming in class, and on new South Park nights, three to four hours off of sleep. I fail XD
Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests